Lahjoitus juutalaisen seurakunnan nuorisotoiminnan hyväksi

TUE SEURAKUNNAN NUORISOA
  • 158 lasta: seurakunnan tapahtumissa ja viikottaisissa nuoriso-ohjelmissa on mukana yli 150 lasta ja nuorta
  • 7 ohjelmaa: ohjelmaa 11-32 vuotiaille lapsille ja nuorille seitsemässä eri ikäryhmässä: mm. leadership (14-15v), opiskelijat ja nuoret aikuiset.
  • Suuri tuen tarve: haluamme tarjota lapsillemme parhaan mahdollisen ohjelman.
TUETHAN MEITÄ?
 
NUORISOSSA ON TULEVAISUUTEMME!
 
LAHJOITUSTILI: FI07 18443000007882, viite 5555
 

Helsingin juutalaisella seurakunnalla on Poliisihallituksen myöntämä varainkeräyslupa nro RA/2019/438, joka on voimassa kaikkialla Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta 31.3.2021 asti.

Kerätyt varat käytetään juutalaisen kulttuurin edistämiseen sekä kulttuuriperinnön vaalimiseen (kirjaston ylläpito, kerhotoiminta, nuorisotoiminta ja luentojen, konserttien ja opintoviikonloppujen järjestäminen sekä juutalaiseen perinteeseen liittyvien juhlien järjestäminen). Varoja voidaan käyttää myös synagogan entisöivään ja palauttavaan korjaustyöhön ja Helsingin juutalaisen seurakunnan kiinteistön turvallisuusinfrastruktuurin parantamiseen. 

Lisäksi varoja voidaan käyttää turvallisuuden ylläpitoon Helsingin juutalaisen seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa, joista suurin osa järjestetään seurakuntakeskuksessa (Malminkatu 26, Helsinki). Tilaisuuksien tarkoitus on tukea juutalaista kulttuurielämää Suomessa.